CORONAMAATREGELEN

 

Powerhour

 

FOCUS

Tijdens het Powerhour wordt er een uur getraind met bal en stick. Waar je tijdens de Bootcamp-training meer fysiek bezig bent, zal je tijdens het Powerhour meer op techniek trainen. Alle oefeningen zijn voor ieder niveau en je kunt zelf de intensiteit bepalen.

OPZET

Het veld wordt verdeeld in verschillende stations. Op ieder station staat een oefening die je in een tweetal uitvoert. In een uur tijd worden alle basisvaardigheden zo afwisselend mogelijk behandeld. Jij hebt zelf de controle over het tempo en het niveau. Iedereen kan dus meedoen!

RESERVEER HIER 
 

Bootcamphockey

FOCUS

Tijdens de Bootcamptrainingen zal er door een professionele personal trainer een sessie worden gegeven die hockey en fysiek combineert. Core stability en uithoudingsvermogen worden verbeterd waardoor je niet alleen fitter wordt, maar ook minder gevoelig voor blessures.

OPZET

Ook hier werken we met verschillende stations en wordt de stick zeker gebruikt. Er zal alleen meer afwisseling zijn tussen techniek en fitheid dan bij het Powerhour. Omdat er in koppels gewerkt wordt kan iedereen zelf bepalen hoe zwaar je wilt trainen!

Client 2
RESERVEER HIER 
 

Trimhockey

FOCUS

Bij Trimhockey ligt de focus op toegankelijkheid. Van 'nog nooit gehockeyd' tot het hoogste niveau, iedereen doet mee en houdt rekening met elkaar. Trimhockey is ook een mooie introductie in de sport voor ouders van kinderen die hockeyen. Laagdrempelig, sociaal, maar wel serieus, kenmerkt de Trimhockeyfilosofie.

OPZET

De Trimhockey-opzet onder de huidige Coronarestricties zal tussen het Powerhour en Bootcamphockey in liggen. Een rustige warming-up en een stukje techniektraining vormen de basis voor de training.  Alles op een ontspannen tempo en intensiteit. Van jong tot oud kan meekomen met deze trainingen!

RESERVEER HIER